CONCURS DE DIBUIX

Des de l’any 2005 Xarxa Forestal organitza el concurs “NI 1 FOC AL BOSC!. L’objectiu és triar una sèrie de dibuixos que serveixin per il·lustrar els cartells i postals que ajudaran a recordar la població de les illes del risc d’incendi forestal a l’estiu. La feina dels nins i nines de Balears ens ajuda a aconseguir que no hagi Ni 1 foc al bosc!

GUANYADORS DARRERA EDICIÓ

Esteim molt contents de poder donar l’enhorabona als guanyadors del CONCURS DE DIBUIX “Ni 1 foc al bosc! 2024”. Volem donar les gràcies a tots i totes les participants que han enviat dibuixos meravellosos!!!

El jurat format per tècnics i tècniques en prevenció i extinció d’incendis forestals, ha tingut molta dificultat per votar i decidir quins eren els dibuixos finalistes i guanyadors.

Us estem molt agraïts perquè un any més heu fet possible que les vostres dibuixos ens ajudin a conscienciar dels perills del foc al bosc. Així, és tot un orgull per nosaltres haver fet possible una XVIIIa edició al Llevant de Mallorca i XIIIa edició a Eivissa.

Recordeu que això és una iniciativa que impulsa la Conselleria de Medi Ambient i Territori amb l’ajuda de diferents ajuntaments amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Boscos (21 de març) per tal de realitzar una campanya local de sensibilització per a la prevenció dels incendis forestals.

GUANYADORS POSTER EDICIONS ANTERIORS

Mallorca

Menorca

Eivissa

GUANYADORS POSTAL EDICIONS ANTERIORS

Mallorca

« de 3 »

Menorca

Eivissa

« de 3 »

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...